Regionaal

Verschillende regionale omroepen kennen televisie-reportages over interessante onderwerpen. Hieronder een aantal voorbeelden.


RTV Utrecht
De omroep besteedde aandacht aan het evenement CrooningNieuwegein dat een competitie organiseerde voor de beste Frank Sinatra.

 

Omroep West

Frank Sinatra laat fotograaf William Rutten uit het World Forum in Den Haag gooien. 
Frank Sinatra fotograferen doe je niet zomaar. In 1991 pakt Rutten zijn camera en fotorolletje en gaat hij in opdracht van de Hitkrant naar Den Haag. In het World Forum wordt hij helemaal achterin gezet. Vanaf die plek was geen fatsoenlijke foto te maken van de mensen op het podium te maken. 'Het waren net mieren', vertelt de fotograaf. Dus loopt Rutten brutaal naar beneden en gaat hij aan de zijkant staan om het optreden van Frank Sinatra toch vast te leggen. En dat lukt, tot Sinatra hem ontdekt.  En dan is het snel gebeurd: er komen twee mannen op Rutten af die hem onder de arm optillen, de zaal uitslepen en het World Forum uitgooien.
Vrolijk rent Rutten weg, want hij weet: 'Ik heb hem, dé foto van Frank Sinatra.'
Fotograaf William Rutten blikt met ons terug op een bijzonder moment in 1991. Hij maakte de laatste foto van Frank Sinatra. 

  Bron en meer informatie
 Omroep West en onderstaande reportage