Bob Anderson 

De carrière van Bob Anderson begon in 1973, toen hij in Las Vegas was en de kans kreeg om een ​​Nancy Sinatra-repetitie te zien. Nancy kreeg ruzie met The Everly Brothers en ging het podium af. Later nam ze contact op met artiesten, maar op voorstel van entertainmentjournalist Mark Tan kreeg Anderson de kans om na zijn succesvolle auditie met Nancy op het podium te spelen.


Anderson's eerste optreden op de nationale televisie was met Nancy Sinatra naar The Merv Griffin Show en hij kreeg een staande ovatie. Merv Griffin schreef later een act voor hem en stelde Anderson voor aan de wereld in Caesars Palace. 

 

Anderson beheerst onder meer Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr en zijn Frank The Man The Music werd ondersteund door een 32-koppig orkest waarin hij 90 minuten lang kijkt, klinkt en beweegt als het late muzikale icoon die volgens BroadwayWorld werd verkozen tot "Best Live Show", "Best Headliner" en "Best Live Performance" tijdens de jaarlijkse Las Vegas Best of the Best Entertainment Awards in 2015. 


Anderson keek urenlang naar video's van Frank en bootste ze na en wendde zich tot Hollywood-visagist Kazuhiro Tsuji.  Anderson richt zich op legendarische Vegas-entertainers, waaronder  Rat Pack, Tony Bennett, Ray Charles en Bobby Darin. Een paar seizoenen werkte Anderson bij Gilley’s Saloon, verhuisde daarna naar Club Vegas en trad sinds 2006 op in Club 57.

Het tijdschrift People noemde Anderson 'Amerika's grootste zingende impressionist'.   

Bron en informatie   
Wikipedia
WebsiteFacebook  / YouTube