Sonny's Inc.

Een wereld zonder muziek? Die is voor Sonny’s Inc. ondenkbaar. Sinds vele jaren zijn wij één van de meest swingende en daarmee toonaangevende entertainmentbands van Nederland. U kent ons ongetwijfeld, of u heeft beslist wel eens van ons gehoord.

 

‘Compleet’ en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Ofwel, de band neemt als een muzikale kameleon de gedaante aan die het best past bij een feestelijke bijeenkomst of zakelijke samenkomst, zoals een congres, een diner, de opening van een nieuw hoofdkantoor, het jubileum van de directeur of het afscheid van een geliefd personeelslid, maar ook een trouwerij of een kick-off. Met inderdaad een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals Latin, Brasil, pop, soul, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd: herkenbaar!

 

Achter de vaste slogan ‘We love to entertain you!’ van Sonny’s Inc. schuilt meer dan alleen een uitstekende, swingende partyband. Maar ook een betrouwbaar muziekbedrijf met oog voor persoonlijke aandacht, creativiteit, betrokkenheid en professionaliteit. Daar zetten wij hoog op in.

Een optreden met alles erop en eraan. Waar nog lang over wordt nagepraat. Niet voor niets is ‘entertainment our middle name’.

Veelzijdig in zijn instrumentale en vocale mogelijkheden, dát is onze professionele band. Of zoals wij vaak horen na optredens: ,,Sonny’s Inc. is van alle markten thuis.”


Kijk eens hier naar informatie over een optreden in het Singer Theater Laren dat vanwege de coronacrisis is uitgesteld.

 

Bron en meer informatie
Sonny Hoogwerf

 

CD Tip