Dennis van Aarssen

Dennis van Aarssen had al als kleine jongen de droom om artiest te worden. Nadat hij als zevenjarige het album Swing When You're van Robbie Willams  hoorde, raakte hij verliefd op de Swing-muziek. "Door dit album en het legendarische bijbehorende concert in the Royal Albert Hall ben ik op jonge leeftijd verliefd geworden op het jazz-genre". 

Vanaf het moment dat hij in 2019 de finale won van het populaire tv-programma The Voice of Holland  met zijn vertolking van Sinatra’s That’s Life veranderde zijn leven compleet. Na deze winst, maakte hij een debuutplaat 'Forever You'  en nam in 2020 daarvoor een prestigieuze Edison Jazz in ontvangst, de oudste muziekprijs van ons land.

 Zijn single Modern World, een cover van een nummer van Anouk, stond begin 2019 in de Nederlandse tipparade.  Als prijswinnaar waren er daarna tal van verschillende radio- en tv optredens en startte hij zijn eigen theaterprogramma "Start Spreading The News". Samen met een bigband  toerde hij door 31 theaters in heel Nederland. In het seizoen 2022/2023 is hij met zijn eigen bigband op tournee met zijn programma. "Swinging On A Star".

"Ik ben een zanger die qua muzikaliteit van allerlei markten thuis is. Van The Great American Songbook en originele, zelf geschreven nummers tot herkenbare covers.  Frank Sinatra en Michael Bublé zijn mijn echte voorbeelden". 


Bron en meer informatie
Wikipedia
Website / Facebook / Instagram
YouTube / Video's /  Sportify  / ITunes
Evenementenagenda / Boekingen