Cruiseschip SS Rotterdam

De S.S Rotterdam is meer dan een hotel . Je kunt er niet alleen alleen heerlijk overnachten, maar het is ook een uitstekende locatie om te dineren, te trouwen of evenementen te organiseren!


Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Ontdek de vele verhalen van "La Grande Dame" en beleef de authentieke sfeer terwijl u komt eten en drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd in Rotterdam en is makkelijk bereikbaar.


En Frank Sinatra zat aan de bar! We lezen het volgende:

"Aan de bar met een sigaar. Daar zat Frank Sinatra het liefst toen hij te gast was op het SS Rotterdam.  En er waren nog meer gasten zoals bijvoorbeeld Dizzy Gillespie tot James Moody en van Sarah Vaughan tot Dave Brubeck en ze speelden allemaal in het theater van het schip.  Op de lange vaarten tussen Rotterdam en New York, die makkelijk zeven dagen in beslag namen, traden in de loop der jaren allerlei grootheden op, zeker uit de jazzmuziek zoals dus Frank Sinatra!". 
Kijk verder naar onderstaande videoclip.

Tijdens verschillende evenementen hebben bijvoorbeeld ook Martin & Scott en Lou Prince opgetreden.


Bron en meer informatie

Website / Facebook
YouTube