Crooners Supper Club

Terugkerend naar een tijdperk waarin bijna elke grote Amerikaanse stad een populaire supperclub had - toen "roadhouses" in het hartland, zoals ze werden genoemd, rond de bocht verschenen en een neonbord wenkte.

De "Crooners Supper Club" vindt de klassieke Amerikaanse nachtclub opnieuw uit aan de oevers van Moore Lake in Fridley, op slechts een steenworp afstand van de bruisende metropool Minneapolis.

Vooral na de oorlog, toen Amerika midden in een gouden tijdperk van televisie, film en populaire muziek was, kleedde je je aan voor het avondeten en keek je uit naar die datum met die speciale persoon, om je favoriete lokale zanger te horen, of om te genieten van de grote beroemdheid van beide kusten, die door de stad trekken.

Nu we het derde decennium van de 21e eeuw naderen, kunnen slechts een handvol steden dergelijke plaatsen in stand houden. Maar in de Twin Cities, waar livemuziek deel uitmaakt van een bloeiende kunstscène, proberen we veel verder te gaan dan je typische cabaret- of jazzkamer.'Een ongegeneerde terugkeer naar een eenvoudiger tijd, toen Sinatra de luchtgolven regeerde en martini's de bar regeerden.


Een mooi aanvullend concept, gezien de coronacrisis, is de "Lakeside Drive-In Concert Series".  Openluchtconcerten genoten vanuit het comfort van de auto, grijpen terug naar de klassieke buitenfilmervaring van weleer - een hoofdbestanddeel van het hart van verschillende generaties geleden. Er is een zomergrillmenu die naar de auto worden gebracht. Om het geluid te versterken, kan men afstemmen op een vooraf bepaald FM-station om de show in realtime door uw autoluidsprekers te laten spelen. Voertuigen krijgen hun first-come-first-serve-locaties 1 uur voor aanvang van de show. 


Bron en meer informatie
Algemeen
 Drive-In Concerts
 Voorbeeld