Informatie

Doel

De website heeft als doel om als landelijk muziek- en informatieplatform en daarmee als "CrooningCommunity" liefhebbers informatie te geven over de vele aspecten van "Crooning" en het zo nog populairder maken van deze muziekvorm.
Je vindt er volop informatie over o.a. artiesten (nationaal en internationaal), locaties, media, shopartikelen. En onder "Kennisbank" is er informatie met tips voor artiesten op het gebied van communicatie/marketing, om zo in de belangstelling en zichtbaar te blijven, én over verdienmodellen om tot (nieuwe) inkomsten te komen. Met al deze informatie willen we hen op deze manier graag helpen.
Maar daarnaast kan er altijd al worden genoten van CD's, DVD's, boeken, YouTube video's en via de verschillende muziekkanalen.
Regelmatig wordt er nieuwe informatie geplaatst. Heb je zelf tips en/of suggesties voor bv. aanvullingen laat deze ons dan gerust weten. Graag! En op de hoogte blijven van actueel nieuws en ontwikkelingen? Volg dan onze Facebookpagina.

 

Opzet/verantwoording

Deze website is een particulier initiatief vanuit liefhebberij en passie voor crooning en zonder winstoogmerk.  Met de ontwikkeling ervan gaan wij zo zorgvuldig mogelijk om met onze redactie, foto's en illustraties en maken we hierbij gebruik van zowel eigen als die wij op het internet vinden zoals op "openbare bronnen" waaronder bv. Wikipedia, Pixabay en YouTube. En natuurlijk noemen we onze bronnen als deze ons bekend zijn waarbij we onze uiterste best doen deze te achterhalen. Mocht je onverhoopt bezwaar hebben tegen overname van teksten en/of foto's/illustraties en/of aanpassingen wensen, laat ons dat dan beslist weten. Wij zullen dan meteen na overleg met jou in actie komen. 

Contact 

Eric Denneman /  06-53214450 / Mailadres

www.ericdenneman.nl/muziek