Lou Prince

Zanger & Entertainer Lou Prince verzorgt al ruim 35 jaar Live Entertainment all over the world.

Mede door zijn warme soulstem en zijn brede repertoire, is een optreden van Lou Prince een overweldigende gebeurtenis. Lou is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in binnen en buitenland. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, naast de bekende soulnummers van Lou Rawls, Barry White, James Brown, zingt Lou ook moderne nummers oa van Gregory Porter, Pitbull en Latin & Jazz Songs. 

Lou zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment, maar ook tijdens een huwelijksplechtigheid, bij een bedrijfsfeest of op een Gala-event, kortom Lou Prince staat voor een geslaagde feest. 

Lou Prince is bekend van Radio & TV waaronder bijvoorbeeld John de Mol-Wentink v/d Ende TV en heeft in de afgelopen jaren veel samengewerkt met zowel nationale en internationale artiesten o.a. met Lou Rawls, James Brown, collega’s The Voice Senior, Gerard Joling, George McCrae, Fab Morvan (Mill Vanilli), The Platters, Marilyn (Boney-M), Marc Canto, Jorge Castro, Donna Lynton, Anita Meyer, Marco Bakker en Lee Towers.

Een van zijn topnummers is "See You When I Git There" waarmee hij ook deelnam aan de The Voice Senior en daarna nauw samenwerkte met diverse tv producenten o.a., John de Mol en Joop van den Ende.Lou Prince gaat ook optreden tijdens het evenement Sunday Crooning zodra dit evenement weer kan plaatsvinden. 

NB. Op zondag 13 februari treedt Lou op tijdens de MusicClub in Cultuurcentrum De Partner in Nieuwegein.


Bron en meer informatie  
Website / Facebook  
/ YouTube / Spotify
 Optredens/agenda / Boekingen


CD Tip