2 Voices

Barbara "Babs" de La Motte

Barbara “Babs” de la Motte startte haar zangcarriére op haar 4de jaar met diepe wortels in Country en Jazzmuziek, met als microfoon een haarborstel. Improviserend met alleen haar gitaar ging ze van podium naar podium en wist al snel dat ze na school professioneel zangeres wilde worden.

Op de leeftijd van 21 mocht ze Nederland vertegenwoordigen in de Tros Country Euro Masters en deed mee aan tv uitzendingen en optredens voor een groot publiek. Haar interesse voor de country muziek verschoof naar de achtergrond omdat ze als frontlady bij diverse allround orkesten gevraagd werd en ze trad ze op in het binnen- en buitenland.


Met Cees heeft ze jaren deel uitgemaakt van de allround band Fourmation. Ze is dan ook ,met haar jarenlange ervaring ,op alle vlakken van jazz,latin en popmuziek inzetbaar. Ook maakte ze deel uit van de Big Band  The Zendmasters waar ze samen met Cees de vocals voor haar rekening nam.
Barbara de la Motte; Allround zangeres en podiumbeest!!

 

Cees Wieman

Je kunt wel stellen dat ik uit een muzikaal “nest” kom. Mijn vader gaf piano- en accordeon les en speelde in tal van orkesten. Dus ik kwam al vroeg in aanraking met diverse muziekstijlen. Mijn broer Henk studeerde klassiek en lichte muziek en geeft zijn eigen piano muziek uit.

Zelf begon ik al op jonge leeftijd te “trommelen” (in de schuur achter in de tuin). Het kon eigenlijk niet anders dat ik slagwerk ging studeren, maar hier ontdekte ik ook mijn voorliefde voor een ander instrument : de trombone. Al vanaf die tijd deed ik ervaring op in de meest uiteenlopende orkesten en stijlen ; van Big Band, Salsa, Pop tot theater en het begeleiden van a o.a. Herman van Veen, Tineke Schouten en vele anderen. Ook was ik actief in producties van het Appeltheater, RO theater en musicals als Amerika Amerika,Madam,Foxtrot en Cats en deed al op jonge leeftijd ervaring op in orkesten als Freddie Golden en Ruud Bos .Daarnaast gaf ik les op diverse muziekscholen .

Met het Glenn Miller Revival Orchestra zwierf ik zo’n 10 jaar over de wereld en speelde in vrijwel alle toonaangevende concertzalen (en zaaltjes) van Europa en daarbuiten. Als zanger /trombonist heb ik daar mijn passie voor Big Band en “crooning” kunnen toepassen.

Later maakte ik samen met Babs deel uit van de band Fourmation. Met deze band hebben wij jarenlang gespeeld en gezongen op vele evenementen en privéfeesten.

En nu samen met Babs heerlijk zingen in een combinatie van passie, interesse en vooral in verbinding met ons publiek. Want muziek maken geeft vooral voldoening als je er andere mensen mee kan raken en een goed gevoel kan geven!

 

In 2019 was men de vaste formatie van het
CrooningCafé in Nieuwegein.

 

Bron en meer informatie
Website / Facebook 
 YouTube  / Muziekfragmenten
Boekingen