Nederlandse Sinatra Society

Onze Nederlandse Sinatra Society is een vereniging die officieel op 12 december  1984, conform zijn geboortedag in 1915, is opgericht. 


We hebben een eigen clubblad, dat drie keer per jaar verschijnt en organiseren drie zondagmiddag bijeenkomsten per jaar die bezocht worden door een groot aantal Sinatra fans uit ons land en daarbuiten. We kijken en luisteren op zo’n middag uiteraard niet naar ‘de grote meester’ alleen. Tijdens de meetings is er vaak ook ruimte voor andere performers uit het American Songbook. Ook zijn er boeiende presentaties over specifieke Sinatra onderwerpen, er is een clubverkooptafel én uiteraard de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en met elkaar te spreken.

 

De voor- en najaar zijn meetings besloten maar voor onze leden vrij toegankelijk. De koffie, thee, hapjes en drankjes zijn allemaal normaal geprijsd. Tijdens de ledenmeeting rond Sinatra’s geboortedag op 12 december wordt er vaak extra uitgepakt met live muziek en andere bijzondere programma onderdelen. Het parkeren op de Stadhouderskade is tijdens de meetings ook al helemaal gratis, waar vind je dat nog!


Frank Sinatra is erevoorzitter van de Society én trad, mede dankzij de legendarische promotor Lou Rees, op 2 juni 1975 voor het eerst op in het Concertgebouw in Amsterdam. Daarna trad hij meerdere keren op in Het Concertgebouw.

 

Bron en meer informatie
Website
Lidmaatschap